1. kolo - Sean team – Juventus Pivus 6:1

12.05.2010 22:46

Do historicky prvního zápasu Sean teamu 8.4.2009 na UMT ve Kbelích proti soupeři Juventus Pivus nastoupili mimo kapitána Aleše a kočkovitého Toma v bráně ještě Šmigi, bráchové Vojta a Dana, Ondra, webmaster Tomáš a Szabič.

Utkání jsme měli po celých 60 minut zcela pod kontrolou a byli jsme výrazně lepším týmem. Pouze zahazování i těch největších příležitostí zabránilo výrazně vyššímu debaklu Juventusu než je konečný výsledek 6-1. V zahazování i těch největších tutovek hrál prim zejména Aleš:-). Uplně první gól nejen tohoto zápasu, ale i historie Sean teamu si připsal Šmigi, který pak uzanedlouho přidal i druhý gól. Celý zápas mu vyšel na jedničku a byl rozhodčími po zásluze vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. Další góly pak přidali ještě Szabič, Ondra a dvakrát se trefil nakonec i hlavní palič Aleš. Za již rozhodnutého stavu namazala Dana útočníkovi hostů a ten z jediné vážnější akce Juventusu pokazil Tomovi v bráně čisté konto.

Uplně první krůček se tedy Sean teamu povedl, stínem zůstalo pouze velice nepříjemné zranění zad Szabiče zaviněné špatným pohybem na nevyzpytatelné umělce. Zranění se bohužel později ukázalo jako vážnější a mimo převozu do nemocnice si vyžádalo i několikatýdenní léčení a tudíž absenci Robina v týmu.

Zpět