2. kolo - Sean team – Nalejto 1.FC 7:2

12.05.2010 22:49

Po poměrně snadném vstupu do sezóny proti Juventusu Pivus čekal Sean team ve druhém kole tým Nalejto 1.FC. Na zápase se mimo Aleše, kočkovitého Tomáše do brány, Ondry, Šmigiho a bráchů Dany a Vojty objevili i Řečičáci Rájek a Pavel. Při pohledu na výsledek to vypadá na snadný zápas, ale realita byla zcela jiná! Soupeřem nám byli mladý kluci, všichni běhavý, technicky vybavený a důrazný. Naštěstí jich bylo tak akorát a neměli nikoho na střídání a tak jim časem síly kapánek ubývaly.

Sean team podal v tomto zápase svůj nejspíše nejlepší výkon sezóny a přes kvalitu soupeře a velmi vyrovnaný začátek jsme se pomalu dostávali do tlaku a s ním přišly i branky. Již v první půli jsme si zajistili vedení 3-0 (2x Aleš, Rájek). Ve druhé půli přišlo nejdříve snížení Nalejto, ale pak další tři góly v řadě Sean teamu (Pavel, Ondra, Šmigi), následovala další korekce skóre od hostů, kdy si hráč Nalejto uděla ze Seanů slalomové tyče (některé při té akci obešel dokonce dvakrát :-). Chvilku před koncem uzavřel skóre třetím gólem v zápase Aleš.

O kvalitě zápasů nejvíce svědčí komentář, který k tomu napsal a na webu naší ligy zveřejnil rozhodčí: „   Nejlepší utkání jaké jsem kdy v Hanspaulce pískal, k mému překvapení osmá liga. Technika na malém prostoru, rychlost a přesné přihrávky, to vše zdobilo tento zápas. Nejhezčí akci převedl Semecký, když prokličkoval celé hřiště a snížil na 6:2. Nalejto doplatilo na úzký kádr.“ Nejlepším mužem zápasu byl rozhodčími vyhlášen Pavel, opět lze říci, že právem! Škoda jen, že to byl jediný zápas na kterém se s Rájkem objevili. Snad se budou příští sezonu v 7.lize objevovat častěji!

Zpět