3. kolo - PFC Kodymka B – Sean team 3:3

12.05.2010 22:50

První ztráta přišla dosti nečekaně a poměrně brzy a to už ve 3.kole. Na divném hřišti na Hrabákově ulici jsme nastoupili proti týmu PFC Kodymka B v sestavě – Aleš, kočkovitej Tomáš, Ondra, Šmigi, Dana, Vojta a premiérově Kráťa. Utkání pro nás začalo velice nešťastně a Tom v bráně si vybral jediné dva slabší momenty sezóny. Nejdříve ho po sérii zaváhání v obranné činnosti prostřelil šťastně hráč domácích v 5.minutě zblízka a pak dostal gól po dalekonosné střele z půlky, kterou pravděpodobně kapku podcenil. Nutno ale zdůraznit, že Tomáš není gólman a mimo těchto 15 minut podával ve všech zápasech, kdy nastoupil na postu brankáře velice solidní výkony.

Ani toto ale nemuselo nutně znamenat ztrátu, protože jsme pořád ještě měli dost času na zvrat a ten nakonec přišel možná až nečekaně brzy. Mezi 20. a 29.minutou se postupně trefil 2x Aleš a pak i Šmigi a v poločase jsme tak již vedli 3-2. Druhý poločas jsme však nezvládli dle představ. Místo toho abychom nějakou tu branku přidali a že šancí bylo opět dost a dost, tak jsme po chybičce Ondry inkasovali vyrovnávající gól na 3-3 a přes nespornou snahu vstřelit rozhodující branku, jsme již branky nedosáhli a zaznamenali tak první ztrátu v sezóně (jelikož report píšu až po sezoně mohu prozradit, že to byla naštěstí i ztráta poslední:-)

Nejlepším zápasem zápasu byl za Sean team vyhlášen Aleš. Nebylo to sice tak jasné jako v předchozích dvou duelech, ale snad si to za ty dvě branky zasloužil :-)

Zpět