4. kolo - Sculpturo FC – Sean team 1:5

12.05.2010 22:52

Po první ztrátě v minulém kole jsme si chtěli spravit chuť na týmu Sculpturo FC, který byl do té doby bez bodu a v tabulce poslední. Málem jsem to ale nezvládli! Hřiště na Šterboholích je rozděleno na tři menší a od sebe vzdálené sotva pár metrů a dlouhé a úzké jak nudle. Vůbec jsme si na to nemohli zvyknout výsledkem málem byla další ztráta bodů. Sešlo se nás dost – tradičně Aleš, Dana, Vojta a do brány Tomáš (tato čtveřice nevynechala ani jediný z 11 zápasů sezony), přišel i webmaster Tomáš Z., Kráťa a Ondra.

Přes výraznou převahu v poli jsme se nemohli prosadit střelecky a o poločase vedli pouze 1-0 brankou Aleše. Ve druhé půli jsme však opět vedení jako s Kodymkou neudrželi a inkasovali nešťastnou vyrovnávající branku. Pak jsme se dostali do obrovské křeče a dlouho jsme nemohli zápas rozhodnout. To se povedlo až pět minut opřed koncem Alešovi a nutno podotknout, že to bylo s pořádnou dávkou štěstí, ale i to ke sportu patří. Sculpturo pak konečně svou hru otevřelo a tak ještě během posledních pěti minut 3x inkasovalo z kopaček Ondry, Aleše a Šmigiho. Konečný výsledek 5-1 pro Sean team je ale hodně zkreslující a nevypovídá o průběhu zápasu, který byl ještě v 55.minutě vyrovnaný 1-1.

Nejlepším hráčem byl opět vyhlášen Aleš, asi za hattrick, protože jinak si tuto poctu v tomto zápase nezasloužil asi žádný z hráčů Sean teamu..... 

Zpět