9.kolo - Sean team - Artica Islandica 11:1

20.11.2010 23:15

Zápas s Articou Islandicou nám dal zavzpomínat na krátký čas, který jsme strávili v osmé lize. Soupeř to nebyl vyloženě nefotbalový jako třeba kdysi historicky první sok Sean teamu Juventus Pivus anebo třeba v 7.lize Podolka, ale hrál to tak nějak laxně a bezstarostně a vypadalo to, že mu narůstající skóre ani nijak zvlášť nevadí:-).

Faktem je, že to na debakl dlouho nevypadalo, sice jsme si na začátku vytvořili dost šancí a nakonec se i dostali do brzkého vedení po arktickém vlastňáku, ale pak jsme trochu ubrali plyn a dovolili soupeři vyrovnat po nedůsledném bránění Aleše P. a pěkné křížné střele útočníka soupeře na vzdálenější tyč. Naštěstí jsme v podstatě z protiútoku dali gól na 2:1, i když dost šťastně a pak to tam začalo padat. Do konce poločasu jsme během asi 4 minut nasázeli soupeři další tři branky. Klusy završil hattrick (rozhodčí označil jako střelce první branky právě jeho), jeden gól dal Radek a jeden Šmigi, poločas byl 5:1.

Krátce po zahájení poločasu druhého jsme vedení navýšili až na 8:1, dalším gólem Radka a dvěma zásahy Aleše. Následovala trochu hluchá čtvrthodina, kdy jsme se střelecky neprosadili a spíš jsme se soustředili na srandičky a blbůstky a po dlouhé době pohodový zápas jsme si vyloženě užívali. K dovršení skóre nás pak nastartovala neproměněná megašance Alešem P., který po kličce gólmanovi minul úplně prázdnou bránu Islandici. Naštěstí to napravil a dalšími dvěma zásahy dovršil vytouženou desítku v síti soupeře. Závěrečné slovo měl ještě Ondra, který uzavřel skóre na 11:1.

Víc asi tentokrát nevyplodím, spal jsem asi dvě hodiny a polovožralej jsem ještě teď.....rum na Plzeň už nikdy:-). A nechávat to na pondělí se mi nechce. Hodnotit jednotlivce nemá asi tentokrát smysl :-). Jen bych se ještě rád zmínil o Vojtovi, který v poslední čtvrthodině v touze dát gól hrál něco jako libero, ale spíš to byl takový tulák po polovině soupeře. Nejen, že nestřídal, ale z útočné poloviny se nehnul, ani když tam nebyl obránce:-). K vytouženému gólu to nakonec nevedlo, tak asi bude muset někdo příští zápas nafilmovat penaltu, jinak nevím, nevím, zda to Vojta někdy protrhne :-)

Zpět